Categorieën

Informatie Fleur's pet shop

Nieuwsbrief

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onze leverings mogelijkheden op een rijtje:

A.Verzending via BPOST
B.Afhaling van  bestelde producten te Aartselaar
C.Levering aan huis met eigen leverings-dienst

                              
A. verzending via BPOST


Bpost Bezorg uw bestelde producten aan huis, om de kwaliteit te garanderen versturen we geen diepvriesvoeding met een pakketjesdienst.
Pakketten worden direct opgestuurd na betaling (zie betaalmethode). Leveringskost bedraagt 5€

B. Afhaling van  bestelde producten te Aartselaar.


U kan uw bestelling in onze winkel te Aartselaar komen afhalen. U kan uw betaling online verrichten of in onze winkel. Wij zetten uw bestelling dezelfde dag nog klaar indien alles op stock is.
Grootverbruiksprijzen worden enkel gehanteerd bij afhaling in onze winkel.
We zijn open van dinsdag 10h tot 18h, woensdag 10h tot 18h donderdag van 10h tot 20h, vrijdag van 10h tot 18h en zaterdag van 10h tot 16h

C.Levering aan huis met eigen leverings-dienst


Onze Diepvriesproducten worden ENKEL door onze eigen dienst geleverd. De producten worden geleverd in een grote koelbox. Zo garanderen wij dat deze de correcte temperatuur hebben bij levering. Om praktische redenen leveren wij enkel op maandag, woensdag en vrijdag tussen 7u en 21u . Opgelet,  U kan uw betaling online afhandelen of u kan met de kaart betalen aan de chauffeur . Onze levering aan huis is een gratis service die we aanbieden.(let op enkel van toepassing in de zones waar we leveren. 

Zone Provincie Antwerpen gratis vanaf 60€

Zone Provincie Oost Vlaanderen gratis vanaf 60€

Zone Provincie Vlaams-Brabant gratis vanaf 60€

Zone Provincie West- Vlaanderen gratis vanaf 90€

Zone Provincie Limburg gratis vanaf 90€

OPGELET: Onze wagen moet in uw straat kunnen parkeren.