Eden kattenbrokken

Info Fleur's pet shop

Nieuwsbrief

Eden kattenbrokken

Eden Holistic Pet Foods is een onafhankelijk familiebedrijf, ontstaan op het platteland van Staffordshire, Engeland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht met het doel voeding te maken die de gezondheid en vitaliteit van onze huisdieren ondersteunt.

Eden is een geëxtrudeerde brok met 80% vlees en/of vis en 20% groenten, fruit, vitamines en kruiden. De versie voor katten bevat zelfs 85% vlees/vis. Ongeveer de helft tot 3/4 van de dierlijke ingrediënten zijn vers aan het recept toegevoegd. De combinatie van vers en gedroogd vlees zorgt voor een optimale verhouding tussen eiwit en koolhydraten. Eden is daarom zeer hoog in dierlijke eiwitten en zeer laag in koolhydraten.

Door gebruik te maken van zoete aardappel en tapioca als zetmeelbron (witte aardappel voor katten) is de voeding ook volledig graanvrij en hypoallergeen (naargelang de gebruikte diersoorten). Daarnaast bevat Eden ook natuurlijke bronnen van Omega 3 en 6, prebiotica ter ondersteuning van de spijsvertering, kruiden die de gezondheid ondersteunen, gecheleerde vitaminen en mineralen die zorgen voor een optimale opname en extra supplementen voor de gewrichten zoals glucosamine, chondroïtine en MSM.

Eden kattenbrokken 

Toont 1 - 4 van de 4 items