Edgard&Cooper

De overheerlijke recepten van Edgard & Cooper bestaan in 3 varianten. Vlootjes natvoer voor de kleine buikjes. Blikjes voor de grote buikjes. En zakjes knapperige brokjes voor honden die er graag hun tanden inzetten. De smaken? Die verschillen, maar ze zijn wel allemaal njammie! Neem een kijkje in onze online voorraadkast en ontdek de favoriet van je hond

Actieve filters

 • Edgard&Cooper Kip & Kalkoen 400gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Kip & Kalkoen 400gram

  € 2,80

  Elke hond die dit eten proeft, wil nog. En nog. En nog. Kip en kalkoen zijn van nature eiwitrijk en caloriearm. Dat is goed voor vanalles inclusief een sterk immuunsysteem. Als bonus zorgen al die superfoods voor een vitamineboost deluxe. Omdat dit bovendien een graanvrij recept is, is het top voor honden met een goede smaak maar een gevoelige maag.

 • Edgard&Cooper Rund, broccoli en veenbes 400gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Rund 400gram

  € 2,80

  Met rund kan je niks verkeerd doen. Elke hond is fan. En het is écht goed voor je viervoeter: rund levert immers ijzer van topkwaliteit, essentieel voor een sterk immuunsysteem. Superfoods als rode biet, broccoli en peer doen er nog een vitamineschepje bovenop.

 • Edgard&Cooper Konijn&eend (senior) 400gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Konijn&eend (senior) 400gram

  € 2,80

  Dit recept is héérlijk voor vergeetachtige senioren met een grijze massa op leeftijd. Lijnzaad, zalmolie voor omega 3 en Phenomind™ zijn echte brainboosters. Bovendien is Konijn & Eend graanvrij, ideaal voor gevoelige maagjes.

 • Edgard&Cooper Lam&rund 400gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Lam&rund 400gram

  € 2,80

  Voor echte fans van veel vlees (en welke hond is dat niet?). Je raadt het: Lam & Rund is een van onze komkrakers. Het vlees zit vol kwalitatieve eiwitten en essentiële vetzuren die je hond gelukkig en gezond helpen houden. De vitamines in de superfoods zijn een extra bonus. En omdat onze blikken met Rund & Lam graanvrij zijn, zijn ze ook goed voor honden met een gevoelige maag.

 • Edgard&Cooper Wild & Eend 400gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Wild & Eend 400gram

  € 2,80

  Honden houden van 2 dingen: vlees en meer vlees (En van hun baasje natuurlijk!). Wild en eend leveren eiwitten van topkwaliteit en essentiële vetzuren die je hond gelukkig en gezond helpen houden. Het zijn geen standaard ingrediënten in hondenvoer: daarom kan dit recept dé oplossing zijn voor honden met voedselallergieën of een gevoelige maag. De vitamines in de superfoods zijn een extra bonus.

 • Edgard&Cooper Lam & Rund150gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Lam & Rund150gram

  € 1,40

  Wat is er beter dan vlees? Twee soorten vlees! Dat weet toch elke hond? Je raadt het: Lam & Rund is een absolute komkraker. Het vlees zit vol kwalitatieve eiwitten en essentiële vetzuren die je hond gelukkig en gezond helpen houden. Wortel, appel en rode biet zorgen voor een extra boost aan vitamines en mineralen. En omdat onze kuipjes met Lam & Rund graanvrij zijn, kunnen honden met een gevoelige maag er ook volop van smullen.

 • Edgard&Cooper Kip, tomaat en blauwe bes 150gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Kip & Kalkoen 150gram

  € 1,40

  Elke hond is fan van kip en kalkoen: vraag maar aan Edgard & Cooper! Omdat dit recept eiwitrijk en caloriearm is, is het zeker een aanrader voor honden die op hun lijn moeten letten. De vitamines in de superfoods zijn een extra gezondheidsbonus.

 • Edgard&Cooper Rund & eend150gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Rund & eend150gram

  € 1,40

  Deze all-rounder met de onweerstaanbare geur van echt vlees wordt door elke hond gesmaakt. Rund bevat veel ijzer, goed voor een euh… ijzersterk immuunsysteem. De zoete aardappel en de broccoli zorgen voor nog meer vitamines en mineralen. Omdat dit een graanvrij recept is, wordt het ook goed verdragen door hondjes met een gevoelig maagje.

 • Edgard&Cooper Wild & Eend 150gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Wild & Eend 150gram

  € 1,40

  Honden houden van 2 dingen: vlees en meer vlees (En van hun baasje natuurlijk!). Wild en eend leveren eiwitten van topkwaliteit en omega 3-vetzuren die je hond gelukkig en gezond helpen houden. Omdat wild en eend geen standaard ingrediënten in hondenvoer zijn, kan dit de perfecte oplossing zijn voor honden met een voedselallergie of een gevoelige maag. De rode biet, zoete aardappel en veenbessen zorgen voor een extra vitamineboost.

 • Edgard&Cooper Bio Rund, Bio Kokosnoot & Bio 100 gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Bio Rund, 100 gram

  € 1,40

  Grote honden, kleine honden, lieve flemers en kleine brommers: alle honden houden van ons Biorund. En dat is niet alleen superlekker maar ook écht goed voor je viervoeter: rund levert ijzer voor een sterk immuunsysteem en eiwitten van topkwaliteit. Kokosnoot en chiazaad (ook biologisch!) doen daar nog een vitamineschepje bovenop. Alles voor een gelukkige, gezonde hond!

 • Edgard&Cooper Bio Kalkoen 100 gram
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Bio Kalkoen 100 gram

  € 1,40

  Dit eenvoudige recept bevat 100% biologische kalkoen met een gezonde mix van kokosnoot en chiazaad (ook biologisch!). In dit kuipje zit geen vleesmeel, geen bewerkt of gedroogd vlees en ook geen granen. Ideaal voor honden met een gevoelige maag! Om de heerlijke smaak en alle natuurlijke goodies optimaal te bewaren, garen we onze gerechten langzaam op een lage temperatuur.

 • Edgard&Cooper Kip & zalm (senior)400gr
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Kip & zalm (senior)400gr

  € 2,80

  Honden zijn zot van vlees en van vis. En nog zotter van vlees en vis in één kom. Deze onweerstaanbare combo is een fantastische maaltijd voor oudere honden. Zalm bevat veel omega 3, (o)megagoed voor hersenen op leeftijd. En kip is mager en caloriearm: geen probleem dus om lekker in je mand van je oude dag te genieten. Het toegevoegd lijnzaad zit vol vezels voor een vlotte stoelgang.

 • Edgard&Cooper Kip & zalm met broccoli, veenbes & erwten 150gr
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Kip & zalm (senior) 150gr

  € 1,40

  Honden zijn zot van vlees en van vis. En nog zotter van vlees en vis in één kom. Deze onweerstaanbare combo is een fantastische maaltijd voor oudere honden. Zalm bevat veel omega 3, (o)megagoed voor hersenen op leeftijd. En kip is mager en caloriearm: ideaal als je senior niet meer zo goed te poot is en minder calorieën verbrandt. Dit is bovendien een graanvrij recept waardoor het makkelijk te verteren is.

 • Edgard&Cooper Biokip & biovis erwten 100gr
  Snel bekijken

  Edgard&Cooper Bio kip&vis 100gr (puppy)

  € 1,40

  Pups lijken altijd honger te hebben. Logisch, want ze groeien als kool. En daarvoor hebben ze veel energie nodig. Aan deze verrukkelijke combinatie van kip en vis kan geen enkele pup weerstaan. In een wip en een slok is die kom leeg en dat buikje vol. Natuurlijk doet Edgard & Cooper je pup ook echt goed: kip helpt een sterk immuunsysteem opbouwen en vis bevat veel omega 3 voor een (o)megazachte vacht en een gezonde huid.