Back2thewild

Back2TheWild werd ontwikkeld door een team van praktiserend dierenartsen, voedingsdeskundigen en een dr in de orthomoleculaire geneeskunde.

Enkel grondstoffen van de beste kwaliteit zijn goed genoeg voor Back2TheWild.
Het hoofdbestanddeel is ‘bewogen’ spiervlees boordevol vitaminen en mineralen. Dit in tegenstelling tot verscheidene kvv’s op de markt die kiezen voor snijafval zoals frikandellen en orgaanvlees zoals pens als grondstof.
Niet enkel de kwaliteit van het vlees maar ook de botkwaliteit is weloverwogen. De kleine ‘dragende’ botten van gevogelte bevatten immers veel calcium en zijn gemakkelijk te verwerken in de voeding. Een kant en klare voeding voorziet in de natuurlijke aanbreng van vitaminen en mineralen. Supplementatie is in dit geval dus overbodig.
Grote hoeveelheden koolhydraten kunnen fermentatie veroorzaken die gepaard gaat met gasvorming en flatulentie. Bovendien kan dit de microflora uit balans brengen.
In Back2TheWild worden er dan ook geen granen of groenten toegevoegd. Om de darmflora op te waarderen wordt er wel gebruik gemaakt van gevulde boekmaag. Net zoals de wolf vroeger zijn pre- en probiotica uit het maag-en darmstelsel van de prooidieren synthetiseerde, kan de hond in onze voeding de boekmaag daarvoor gebruiken.

Back2TheWild is een voeding die zeer dicht bij de natuur staat, maar toch voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Een verse voeding die wetenschappelijk verantwoord en gestaafd is,  compleet en uitgebalanceerd volgens de prooidierverhoudingen, met de beste grondstoffen en geproduceerd onder streng gecontroleerde omstandigheden.

Omdat uw hond het allerbeste verdient!

www.back2thewild.be

Actieve filters