Darf EKO

DARF EKO is petfood erkend vers vlees voor honden. Het DARF EKO KVV hondenvoer bestaat alleen maar uit natuurlijke grondstoffen die afkomstig zijn uit biologische landbouw.

De keuze van DARF om te kiezen voor biologisch vlees is vanwege de kwaliteit. Hun doel is om KVV hondenvoer aan te bieden met een goede smaakkwaliteit en het moet maatschappelijk verantwoord zijn.

Gecontroleerd biologisch vers hondenvoer

Er zijn veel aanbieders van biologisch vers hondenvoer. Veel van deze aanbieders zijn niet gecontroleerd. DARF heeft een EKO-keurmerk. DARF EKO is dus gecertificeerd vers voer voor honden. 

Andere bekende hondenvoer merken zijn: Dibo hondenvoer, Natures Menu hondenvoer en KIVO Petfood hondenvoer  

Actieve filters

 • Darf Rund-Kip KVV EKO...
  Snel bekijken

  Darf Rund-Kip KVV EKO +/-4,65kg

  € 28,05

  Bevat vlees en niet dragende botten van runderen en kip, organen van rund en kip hart, lever, long, nier en pens. Deze versie is niet compleet volgens de BARF methode, maar is uitermate geschikt voor een allergie dieet. Niet compleet wil zeggen dat u nog met ten minste twee andere slachtdieren  de voeding van de hond moet aanvullen.

  Inhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • Darf Lam -Kip kvv 4,5kg-versvlees-natuurvoeding voor hond en kat
  Snel bekijken

  Darf Lam-Kip KVV EKO +/- 4,65kg

  € 28,05

  Bevat vlees en niet dragende botten van Lammeren en kip, organen van lam en kip. Deze versie is niet compleet volgens de BARF methode, maar is uitermate geschikt voor een allergie dieet.

  Inhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • Darf Wild 10 x 1kg
  Snel bekijken

  Darf Wild 10 x 1kg

  € 58,85

  DARF Wild is kvv en compleet volgens het BARF-principe. Het bevat vlees en bot van niet dragende delen. Plus van twee diersoorten orgaan. Daarnaast is het vlees vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica.

  Omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid per seizoen, kan het zijn dat dit product tijdelijk niet beschikbaar is, of in een andere samenstelling.
  Dit product kan een schot residu bevatten. Verpakt in een doos met 10 worsten van 1 kilo.

 • darf natuur kvv 4,5kg-versvlees-natuurvoeding voor hond en kat
  Snel bekijken

  Darf natuur EKO KVV +/- 4,650kg

  € 24,15

  De normale, en meest verkochte DARF versie, bestaat uit alles wat een hond nodig heeft volgens het BARF principe. DARF bestaat uit biologische: (in volgorde van hoeveelheid) kipkarkassen, rundvlees, lamsvlees, geitenvlees, runderhart, lamshart, lamspens, runder pens, runder en lamsnier, runder en lamslever, runder en lamslong,groenten en zalmolie

  Inhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • Darf Rund /Kip 10 x 1kg
  Snel bekijken

  Darf Rund /Kip 10 x 1kg

  € 56,05

  DARF Rund Kip bestaat uit een combinatie om van te watertanden. Het vlees is vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica.

  Doos bevat 10 worsten van 1 Kilo

 • Darf Kalkoen KVV EKO +/- 4,650kg
  Snel bekijken

  Darf Kalkoen KVV EKO +/- 4,650kg

  € 24,45

  Bevat kalkoen, rund, lam en geit met organen (hart, lever, nier, long en pens)

  IInhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • Darf Pens ,Zalm ,Kalkoen 10 x 1kg
  Snel bekijken

  Darf Pens ,Zalm ,Kalkoen 10 x 1kg

  € 35,00

  DARF Pens Zalm Kalkoen is een mooie combinatie van drie diersoorten namelijk Rund, Zalm en Kalkoen. De worsten van ca. 1000 gram worden per 10 stuks in een doos verpakt.

 • Darf geit-kip kvv eko 4,5kg-versvlees-natuurvoeding voor hond en kat
  Snel bekijken

  Darf Geit-Kip KVV EKO +/- 4,650kg

  € 28,60

  Bevat vlees en niet dragende botten van geit, organen van geit en kip (hart, lever, nier, long en pens). Deze versie is niet compleet volgens de BARF methode, maar is uitermate geschikt voor een allergie dieet. Niet compleet wil zeggen dat u nog met ten minste twee andere slachtdieren de voeding van de hond moet aanvullen

  Inhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • Darf Pens ,Haring ,Eend 10 x 1kg
  Snel bekijken

  Darf Pens ,Haring ,Eend 10 x 1kg

  € 35,00

  DARF Pens Haring Eend is een heerlijke combinatie van rund, haring en eend. Deze versie is niet compleet, omdat er maar drie diersoorten in zitten. Echter is deze combinatie wel een goede toevoeging aan de dagelijkse maaltijd en is het een aanrader om regelmatig mee af te wisselen. Het vlees is vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica. Verpakt per 10 worsten van ca. 1000 gram per stuk.

 • darf eend kvv eko 4,5kg-versvlees-natuurvoeding voor hond en kat-fleur's pet shop
  Snel bekijken

  Darf Eend KVV EKO +/- 4,650kg

  € 28,60

  Bevat eend, rund, lam en geit met organen (hart, lever, nier, long en pens)

  Inhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • Darf Noordzee 10 x 1kg
  Snel bekijken

  Darf Noordzee 10 x 1kg

  € 56,05

  DARF Noordzee is een voeding op basis van verse vis en vers vlees. Een heerlijke combinatie van noordzeevis, rund, eend en lam. Deze vis (bestaande uit o.a. koolvis, kabeljauw, roodbaars en wijting) bevatten veel vitamine D, Omega 3 en Omega 6. Advies is om regelmatig hiermee af te wisselen.

  DARF Noordzee compleet is kvv en vrij van granen, zonder conserveringsmiddelen en ongewenste antibiotica. Het vlees zit in 10 worsten, van circa 1000 gr. per stuk, in een doos.

 • darf hert kvv eko 4,5kg-versvlees-natuurvoeding voor hond en kat-fleur's pet shop
  Snel bekijken

  Darf Hert KVV EKO +/- 4,650g

  € 29,45

  Bevat konijn en eend als calcium bron, hert als spiervlees, lam en konijn als organen. Bevat pens, long, hart lever en nier.

  Inhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • darf noordzee kvv eko 4,5kg-versvlees-natuurvoeding voor hond en kat-fleur's pet shop
  Snel bekijken

  Darf Noordzee KVV EKO +/- 4,650kg

  € 28,05

  Bevat 30% uit Noorzeevis, koolvis,kabeljauw, roodbaars en wijting. De overige 70% is eend,rund,geit en lam en organen hiervan

  Inhoud minimaal: 19 worsten van ca.245gr

 • Darf Lam /Kip 10 x 1kg
  Snel bekijken

  Darf Lam /Kip 10 x 1kg

  € 56,05

  DARF Lam Kip is hondenvoeding voor de genieters. Want dit een combinatie om van te watertanden. Deze versie is niet compleet volgens het BARF-principe, maar is uitermate geschikt voor een allergie dieet. Het vlees is vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica.