FUEL blikvoeding

Informatie Fleur's pet shop

Nieuwsbrief

FUEL blikvoeding

FUEL is een lijn met voeding en snacks die volledig is afgestemd op speciale behoeften en gebaseerd op het 'paleo' concept.

Paleo is een concept dat wereldwijd op korte tijd erg populair is geworden als gezond voedingsalternatief. Paleo staat voor het 100% natuurlijke, oorspronkelijke eten van de jager-verzamelaar uit het stenen tijdperk. Toegestane voedingsmiddelen zijn precies wat de grotbewoner zou eten. Voedingsmiddelen als vlees, fruit, noten, groenten en kruiden. Granen en overbodige koolhydraten zijn taboe. Hoogwaardige eiwitten en 'goede vetten' zijn de belangrijkste voedingsstoffen in het paleodieet. Noten en hoogwaardige oliën vullen de aanvoer van onverzadigde vetzuren aan. Bessen zijn echte vitaminebommen, als uitstekende bronnen van ijzer en magnesium zijn ze een essentieel onderdeel van het menu van de wolf.

Paleo is dan ook perfect toe te passen als een soorteigen en gezonde voeding voor honden, volledig gemaakt zonder synthetische toevoegingen zoals smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen.

FUEL blikvoeding voor hond kopen?

Toont 1 - 3 van de 3 items