KB raw Kiezebrink

Onderstaande mixen van Kiezebrink hondenvoer bevatten vleesbotten (70%) en organen (30%). U kunt een compleet menu maken door de mixen te vermengen met het gemalen spiervlees:

 • eendmix
 • rundkipmix
 • kipmix
 • konijnmix

Mixen die voor 100% bestaan uit vleesbotten en die u kunt aanvullen met gemalen spiervlees zijn de zalmmix en de kip-bot mix.

Ook hebben we de organenmix. In deze mix zijn de konijnnier, eendlever, kipmaag en rundhart samengevoegd.

Tot slot verkopen we de fazantmix, duivenmix en de hazenmix. Deze mixen van Kiezebrink bevatten gemalen karkassen inclusief organen. Wij adviseren wel om hier wat spiervlees aan toe te voegen om een zo compleet mogelijk menu te maken. 

Andere bekende KVV hondenvoer merken zijn: Carnibest hondenvoer, CarniVoer hondenvoer en Energique hondenvoer.

Actieve filters

 • kiezebrink zalmmix 1 kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) zalmmix 1 kg

  € 3,50

  Deze KB Mix bevat enkel zalm als eiwitbron. Zalm is een goede bron van omega 3 vetzuren. De mix bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd dieet.

 • kiezebrink konijnmix 1 kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) konijnmix 1 kg

  € 4,90

  Deze KB Mix bevat enkel konijn als eiwitbron en kan daarom geschikt zijn als onderdeel van een eliminatiedieet. Het bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd menu.

 • kiezebrink fazantemix 1 kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) fazantemix 1 kg

  € 4,50

  Deze KB Mix bevat enkel fazant als eiwitbron. Deze mix bestaat uit gemalen fazant: Het hele dier zonder kop, veren en filet. De mix bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd dieet. ! Kan (delen van) stalen en loden kogels bevatten !

 • kiezebrink bosduifmix 1 kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) duivenmix 1 kg

  € 4,75

  Deze KB Mix bevat enkel duif als eiwitbron. De mix bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd dieet.

 • Gemalen kangoeroe 1 kg
  Snel bekijken

  KB BARF (Kiezebrink) gemalen kangoeroe 1 kg

  € 7,00

  100% puur kangoeroevlees, gemalen op 8 mm. De samenstelling van vlees afkomstig van wilde dieren is vergelijkbaar met rood vlees. Wildvlees bevat daarentegen wel meer omega-3-vetzuren (EPA en DHA) en vitamines B12 en ijzer dan rood vlees.

 • kiezebrink lammix 1 kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) lammix 1 kg

  € 4,50

  Deze KB Mix bevat enkel lam als eiwitbron. Fijn gemalen lamsribben dienen als natuurlijke calciumbron. Deze mix bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. De mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd menu.

 • Kiezebrink eendmix 1 kg
  Snel bekijken

  KB raw (Kiezebrink) eendmix 1 kg

  € 4,20

  Deze KB Mix bevat enkel eend als eiwitbron. Het bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd menu

 • kiezebrink gemalen hertenvlees 1kg
  Snel bekijken

  KB barf (kiezebrink gemalen) hertenvlees 1kg

  € 6,00

  100% puur hertenvlees, gemalen op 8 mm. De samenstelling van vlees afkomstig van wilde dieren is vergelijkbaar met rood vlees. Wildvlees bevat daarentegen wel meer omega-3-vetzuren (EPA en DHA) en vitamines B12 en ijzer dan rood vlees.

 • kiezebrink kippenekken fijn gemalen1 kg
  Snel bekijken

  KB barf (kiezebrink) kippenekken fijn gemalen1 kg

  € 3,00

  100% kippennekken, gemalen op 8 mm.

 • paardenvlees gemalen 1 kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) paardenmix 1 kg

  € 6,50

  Deze KB Mix bevat enkel paard als eiwitbron. De mix bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd dieet.

 • Kiezebrink runderpens gemalen 1 kg
  Snel bekijken

  KB barf (Kiezebrink) runderpens gemalen 1 kg

  € 4,00

  100% pens, gemalen op 8 mm. Deze pens is gespoeld maar niet gebleekt. De pensinhoud is dus verwijderd.

 • kiezebrink rundvlees gemalen 1kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) rundermix gemalen 1kg

  € 4,00

  Deze KB Mix bevat enkel rund als eiwitbron. De mix bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze mix is opzichzelf niet volledig, variatie is nodig voor een gebalanceerd dieet.

 • kiezebrink compleet 1kg
  Snel bekijken

  KB raw (kiezebrink) compleet 1kg

  € 3,80

  Deze gebalanceerde mix bevat spiervlees, orgaanvlees en bot aangevuld met vitamines, mineralen en zalmolie. Door de toevoeging van vitamines en mineralen bevat deze mix alle nutriënten waar honden en katten behoefte aan hebben, u hoeft dus niet bang te zijn voor tekorten.

 • KB Complete Sensitive 1kg
  Snel bekijken

  KB Complete Sensitive 1kg

  € 5,43

  Deze gebalanceerde mix bevat spiervlees, orgaanvlees en bot aangevuld met vitamines, mineralen en zalmolie. De mix bevat enkel kalkoen, konijn en paard als eiwitbron. Dit zijn eiwitbronnen die minder vaak allergieën bij honden veroorzaken. Door de toevoeging van vitamines en mineralen bevat deze mix alle nutriënten waar honden en katten behoefte aan hebben, u hoeft dus niet bang te zijn voor tekorten.