bibi dierenvoeding

In het hondenvoer van BIBI Dierenvoeding zitten goede levende bacteriën en enzymen. Deze bacteriën en enzymen zijn goed voor uw hond. Zo bevorderen ze onder andere de spijsvertering.

Bij droogvoer (wat bij fabricage verhit wordt) verdwijnen deze enzymen. Dit betekent dat de hond ze zelf moet gaan aanmaken. Dit heeft een belastende uitwerking op onder andere de alvleesklier. De goede bacteriën zorgen voor een goede darmwerking.

De hondenvoeding van BIBI blijft lang in de maag van de hond. Dit komt doordat de voeding veel hoogwaardig vet bevat. Het voordeel hiervan is dat uw hond gedurende een langere periode een verzadigd gevoel heeft. Voor de honden die te dik zijn is BIBI hondenvoeding dan ook een uitstekend product. 

Andere bekende KVV hondenvoer merken zijn: Tammenga Diervoeders hondenvoer, DARF EKO hondenvoer en DIBO hondenvoer.

Actieve filters

 • bibimix natuur 1 kg
  Snel bekijken

  bibimix natuur 1 kg

  € 4,90

  Bevat: vlees, hart, lever, extra pens, alle benodigde vitamines en mineralen zijn afkomstig van dierlijke bijproducten

 • bibi vital 1 kg
  Snel bekijken

  bibi vital 1 kg

  € 4,90

  Bevat: vlees, hart, lever, extra pens, lang van runderen, alle benodigde vitamines en mineralen zijn afkomstig uit dierlijke bijproducten (GLUTEN VRIJ)

 • bibi schapenmix 1 kg
  Snel bekijken

  bibi schapenmix 1 kg

  € 4,90

  Bevat: vlees, hart, lever, pens, long van schapen, rijst, visolie, vitamines en mineralen zijn afkomstig van dierlijke bijproducten