voet verzorging

Paw Tector is een biologische, veganistisch, volledig natuurlijke mix van zorgvuldig geselecteerde wassen en oliën. Paw Tector is speciaal ontwikkeld om een voedende barrière voor zachte en gevoelige voetzooltjes tegen elementen, zoals warmte, kou, zand, zout en sneeuw.

Actieve filters

 • Puur dierenliefde zacht pootjes 4,5ml
  Snel bekijken

  Puur dierenliefde zacht pootjes 4,5ml

  € 5,99

  ZACHTE POOTJES BALSEM

  Zachte pootjes balsem is 100% natuurlijke kruidenbalsem gebaseerd op een mix van verschillende boters en speciale plantaardige oliën. Een balsem ontwikkeld om ruwe, schrale, droge voetzolen te genezen. Deze balsem heeft een geweldig voedende, hydraterende en genezende werking.

 • paw-tector-59ml-fleur's pet shop-wax barrier
  Snel bekijken

  Paw Tector 59ml

  € 24,95

  Paw Tector is een biologische, veganistisch, volledig natuurlijke mix van zorgvuldig geselecteerde wassen en oliën. Paw Tector is speciaal ontwikkeld om een voedende barrière voor zachte en gevoelige voetzooltjes tegen elementen, zoals warmte, kou, zand, zout en sneeuw. Honden worden geboren met ongelooflijk gevoelige voetzolen, die bedoeld zijn om te wandelen door de natuur, en niet op trottoirs.

 • Bio-Ron Wonder Kruiden Balsem 50ml
  Snel bekijken

  Bio-Ron Wonder Kruiden Balsem 50ml

  € 16,00

  Werking balsem

   

  Zacht en verzorgend voor een gezonde microbiele balans. 

  Speciaal voor ons handgemaakt door een Druïde met  zuivere biologische ingrediënten, bevat geen water en daardoor zeer zuinig in gebruik en lange houdbaarheid.

  Gemaakt met  o.a. heemst, goudsbloem, lavendel, weegbree, duizendblad, kamille, framboos en smeerwortel in een zijdezachte basis van biologische sheaboter, cacaoboter, kokosboter en bijenwas.

 • Canis Purus Noorse Zalmolie 300ml
  Snel bekijken

  Canis Purus Noorse Zalmolie 300ml

  € 11,90

  Canis Purus Noorse Zalmolie geeft uw huisdier een briljante glanzende vacht, zachtere poten, sterker hart en verhoogde energie.
  Bij moeilijke eters kan Noorse Zalmolie ook de eetlust van uw huisdier verhogen.

  Eigenschappen:

  • Natuurlijke antioxidanten
  • Natuurlijke niveaus van omega vetzuren
  • Geschikt voor hond en kat