Snuit verzorging

Informatie Fleur's pet shop

Nieuwsbrief

Snuit verzorging

Droge, schilferige, gescheurde neusjes, soms tot bloedens toe krijgen geen kans met snout soother! Deze natuurlijke balsem is een synergetische, perfecte mix van organische , veganistisch , voedende , genezing en hydraterende ingrediënten.

De balsem kan aangebracht worden op het neusje van je hond bij klachten als droge en gescheurde neusjes, maar kan ook preventief worden gebruikt door de natuurlijke zon beschermende elementen. 

In slechts enkele dagen zul je zien dat de neus van je hond is gekalmeerd, verzacht en verjongd. Het is als lippenbalsem voor mensen, maar dan 100% natuurlijk en zonder chemicaliën! 

Dierenartsen over de hele wereld zijn verbaasd over de helende kracht van de snout soother en raden deze balsem dan ook aan voor iedere hond!

Snuit verzorging 

  • € 5,69 € 5,99 -5%

    ZACHTE SNUITJES BALSEM Speciale balsem voor droge neusjes van de hond. De neus is het belangrijkste zintuig bij een hond en daarom oh zo belangrijk om gezond te houden. Deze natuurlijke balsem werkt zowel preventief als behandelend. Deze balsem heeft een geweldig voedende, hydraterende en genezende werking.

    € 5,69 € 5,99 -5%
    In prijs verlaagd!
Toont 1 - 1 van 1 item