Honden Snacks

Honden vinden het heerlijk om een bot lekker af te kluiven. Ze worden er helemaal blij van. Er komen, tijdens het kluiven, namelijk gelukshormonen vrij. Er zijn veel ongezonde hondensnacks verkrijgbaar. Wij verkopen alleen gezonde en natuurlijke hondensnacks.

De hondensnacks zijn 100% natuurlijk en goed verteerbaar. Ze zijn vrij van gluten en granen. Ook bevatten ze geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Is uw hond van het betere kluifwerk? Dan is een hertengewei wellicht iets voor uw hond. 

Behalve deze gezonde en natuurlijke hondensnacks verkopen we ook vers voer voor honden (KVV hondenvoer), blikvoer voor honden en natuurlijke hondenbrokken.

Actieve filters

 • akyra konijnenpootjes met vacht 250gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke hondensnacks-snacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Konijnenpootjes met vacht 250 gram

  € 5,90

  Gedroogde konijnenpootjes met vacht, een lekkere hypoallergene kauwsnack waar je hond even zijn bezigheid mee heeft. De vacht zorgt voor extra reiniging van het gebit, dit is een bijzondere kauwervaring. Dierlijke vezels hebben bovendien een positief effect op het verteringsproces. Ook geschikt voor honden met allergieeën voor de meest voorkomende diersoorten of die op een eliminatiedieet van konijn staan.

 • Akyra runderoren met vacht 5stuks-Fleur's Pet Shop-natuurlijke snacks-hondensnacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Runderoren met vacht 5 stuks

  € 5,90

  Puur gedroogde extra grote runderoren met vacht, een snack waar je hond een tijdje zoet mee is. De vacht zorgt voor extra reiniging van het gebit, dit is een bijzondere kauwervaring. Dierlijke vezels hebben bovendien een positief effect op het verteringsproces.

 • Akyra kathaai 1stuk-Fleur's Pet Shop-natuurlijke snacks-hondensnacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Kathaai 1stuk

  € 4,90

  De kathaai is een kleine haaiensoort, deze wordt soms ook aangeduid als hondshaai. Dit is de volledige vis gedroogd. Het lichaam voelt een beetje aan als schuurpapier en heeft daardoor een reinigende werking op de tanden. Dit is de vis snack met het langste kauwplezier voor je hond, uitermate geschikt voor middelgrote en grote honden.

 • akyra Runderslokdarm 250gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke hondensnacks-snacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Runderslokdarm 250gram

  € 6,90

  Holle pijpjes gedroogde runderslokdarm, een heerlijke vetarme kauwsnack voor je hond. Ook zeer geschikt voor kleine honden.

 • Akyra sticks kangoeroe 100gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke snacks-hondensnacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Sticks Kangoeroe 100gram

  € 4,50

  Sticks gemaakt van 100% kangoeroevlees, een ideale traktatie voor iedere hond groot of klein, of in stukjes gebroken als klein beloningshapje.

 • Akyra strips geit 200gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke snacks-hondensnacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Strips Geit 200gram

  € 6,90

  Vlees strips van 100% geitenvlees, een ideale traktatie voor iedere hond groot of klein, of in stukjes gebroken als klein beloningshapje. Ook geschikt voor honden die allergisch zijn voor de meest voorkomende diersoort(en).

 • akyra runderlong hapjes 100gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke hondensnacks-snacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Runderlong Hapjes 100gram

  € 2,50

  Stukjes puur gedroogde runderlong, een gemakkelijke en lekkere trainingssnack voor je hond. Deze trainingssnoepjes bevatten een laag vetpercentage en kunnen dus zonder zorgen gegeven worden tijdens de training. Aan deze snoepjes is niets toegevoegd, dus ze bestaan voor 100% uit runderlong.

 • Akyra sticks rund 100gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke snacks-hondensnacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Sticks Rund 100gram

  € 4,50

  Sticks gemaakt van 100% rundvlees, een ideale traktatie voor iedere hond groot of klein, of in stukjes gebroken als klein beloningshapje.

 • Knabbelmix rund
  Snel bekijken

  Akyra Knabbelmix rund 250gr

  € 5,50

  2.11.0.0
  2.11.0.0
 • Olijf hout S
  Snel bekijken

  Olijf hout S

  € 8,90
 • Akyra kabeljauwhuid rollen 400 gr
  Snel bekijken

  Akyra kabeljauwhuid rollen 400 gr

  € 12,50

  Stevige rollen ± 3 cm dik gemaakt van 100% kabeljauwhuid, een ideale kauwsnack voor iedere hond groot of klein. Ook geschikt voor honden die allergisch zijn voor de meest voorkomende diersoort(en). Er gaan ongeveer 9 rollen in 1 verpakking

 • Akyra lamsstaart 250gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke snacks-hondensnacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra lamsstaart 250 gram

  € 5,90

  Puur gedroogde stukken lamsstaart, dit is een hardere kauwsnack waar je hond lang plezier aan heeft. Enkel geschikt voor honden die hardere kauwbotten gewend zijn of honden die vers (rauw) gevoerd worden. Dit zijn kleinere stukken dus ook geschikt voor kleine honden.

 • Akyra runderuier 250gr-Fleur's Pet Shop-natuurlijke snacks-hondensnacks online bestellen
  Snel bekijken

  Akyra Runderuier strips 250gram

  € 4,90

  Puur gedroogde runderuier, dit zijn reepjes met een sterke geur waar je hond niet aan kan weerstaan. Even knabbelwerk voor de kleine hond, voor de grotere hond gewoon een erg lekkere beloning.