• Niet op voorraad

Broadreach Nature Vision Berry capsules 60stuks

0784008123946

Vision Berry voor honden en katten, puppy's en kittens vanaf 6 maanden is een voedingssupplement dat gezonde ogen en gezichtsvermogen ondersteunt. Vision Berry is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de ogen te verbeteren, om patiënten met droge ogen, inflammatoire oogaandoeningen, cataracten, degeneratieve oogaandoeningen en leeftijdsgebonden aandoeningen te ondersteunen. Ondersteund door de wetenschap en ontwikkeld door veterinaire experts. Bevat "Vis-ease", een unieke fytochemische mix van natuurlijke kruiden. Bosbessen ondersteunen een gezond zicht, met name het netvlies. Spirulina bevat polysachariden die de gezondheid van het hoornvlies behouden en een natuurlijke bron van omega 3-vetzuren. 

€ 35,90
Inclusief belasting

 

Fysieke winkel in Hemiksem

 

We leveren in heel België

 

Levering aan huis met eigen vrieswagen

 

Retourbeleid

Kurkuma vermindert stress op de ogen en biedt ontstekingsremmende en anti-allergische effecten bij droge ogen. Taurine is het meest voorkomende aminozuur in het netvlies. Ondersteunt een gezonde functie van de oogzenuw. Gember beschermt tegen door diabetes veroorzaakte cataracten.

Samenstelling

Per capsule: Vis-Ease (een gepatenteerde mix van bosbes (cyanococcus), gojibes (lycium), spirulina (spirulina platensis) en peterselie (petroselinum crispum), 220 mg), voedingsgist (saccharomyces cerevisiae, 130 mg), kurkuma (curcuma longa, 60 mg), gember (zingiber officinale, 10 mg), extract van zwarte peper (bioperine, 1 mg), maltodextrine (maïs), capsule van plantaardige cellulose.

Analytische bestanddelen

Vocht 5,2%, ruw eiwit 28,5%, ruw vet 2,4%, ruwe as 5,6%, ruwe celstof 3,2%, koolhydraten 58,4%.

0784008123946

Specifieke referenties

11 andere producten in dezelfde categorie: